Kinderopvang Ut Bottertjen, Urk

In het centrum van Urk biedt kinderopvang Ut Bottertjen aan de Slenk 1B verschillende vormen van opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Gezien de vraag naar kinderopvang zijn we op dit moment op zoek naar een mooie 2de locatie op Urk. Zodra hier meer over bekend is zal dit o.a. via de website gecommuniceerd worden.

Kinderopvang Ut Bottertjen

Ut Bottertjen is een gezellig kinderdagverblijf met huiselijke sfeer. Het is gevestigd in het mooie nieuwe multifunctionele Kindcentrum.
Er wordt gewerkt vanuit een  Protestants-Christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We lezen samen uit de bijbel, en vertellen met behulp van bijbelse prentenboekjes. Ook bidden en danken we voor en na het eten met de kinderen. We zingen bijbelse liedjes met ze. We geloven dat God van ons houdt en dat we zijn kinderen mogen zijn. God is heel belangrijk in ons leven.
We richten ons op het verruimen van de ontwikkelingskansen, leef- en speel-mogelijkheden van kinderen en het vergroten van de leef- en werkmogelijkheden van ouders.

Professioneel en enthousiast

Bij Ut Bottertjen werkt een enthousiast team van pedagogisch geschoolde medewerkers. De medewerkers  zijn allen vakbekwame mensen die graag met kinderen werken. Zij hebben tenminste SPW3 niveau. Binnen het eigen team wordt voortdurend gewerkt aan specialisatie. We  creëren een sfeer waarin elk kind zich veilig en vertrouwd voelt. Zo vormen we een aanvulling op uw  opvoeding thuis, ook qua identiteit.

Werkplan BSO ut Bottertjen

Werkplan KDV ut Bottertjen

Wat bieden we?

* kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
* buitenschoolse opvang voor 4 – 13 jarigen.

De opvang vindt plaats in een vertrouwde eigen ruimte met dezelfde kinderen en vaste pedagogisch medewerkers. In het kindcentrum zijn meerdere kindgerichte organisaties gevestigd, zoals de peuterspeelzaal.

Meer informatie en openingstijden kunt u hier vinden

Wanneer u kosteloos een dag wilt ruilen kunt u gebruik maken van het volgende formulier.

Kosteloos kennismaken?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We nodigen u graag uit om met uw kind te komen kijken. Uw kind mag 2 keer kosteloos een dagdeel sfeerproeven. Voor vragen, en om een afspraak te maken voor  een rondleiding, kunt u bellen naar 0527 – 24 22 93.

Kinderopvang duur?

Tarieven Ut Bottertjen

Kinderopvang is goedkoper dan u denkt. Als u recht heeft op toeslag kinderopvang is deze voor het 1e kind al gauw 80%. Bij een 2e kind kan dat oplopen tot 90%. Op onze locatie kunt u rekenvoorbeelden inzien. We kunnen u ook helpen met een persoonlijke proefberekening. Deze kunt u ook zelf maken via de site van de Belastingdienst:
Hier vindt u de link

LRKP nummers:

  • KDV ut Bottertjen:  595689875
  • BSO ut Bottertjen:  142767463

Klik hier voor het inspectierapport van het KDV

Klik hier voor het inspectierapport van de BSO

© Copyright - CKO de Ark KvK: 60.64.34.12