BSO Grote Prins, Delft

Ieder kind telt bij CKO de Ark

In Delft biedt CKO de Ark buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 13 jaar bij de Prins Mauritsschool. Ieder kind is welkom.

BSO Grote Prins

BSO Grote Prins is een initiatief van de Prins Mauritschool in samenwerking met CKO de Ark. In samenwerking met school organiseren we opvang die aansluit bij de identiteit van de school. Zo sluiten de opvoeding thuis, de educatie op school en de opvang buiten schooltijd op elkaar aan.

Wat bieden we?

Buitenschoolse opvang voor 4 – 13 jarigen.

Hierbij worden steeds bewust keuzes gemaakt voor activiteiten en thema’s die passen bij de Christelijke identiteit dat betekent dat wij uit de Bijbel lezen, en vertellen we met behulp van bijbelse prentenboekjes. Ook bidden en danken we voor en na het eten met de kinderen. We zingen bijbelse liedjes met ze. We geloven dat God van ons houdt en dat we zijn kinderen mogen zijn. God is heel belangrijk in ons leven.

Meer informatie en openingstijden kunt u  hier vinden.

Wanneer u kosteloos een dag(deel) wilt ruilen kunt u dit aanvragen met het volgende formulier.

Professioneel en betrokken

De medewerkers van BSO Grote Prins zijn meelevend Christen en nauw betrokken bij de Christelijke identiteit van de BSO. Ze zijn professioneel opgeleid en werken op basis van een gedegen pedagogisch beleid. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. In goed ingerichte ruimtes worden kinderen op een veilige en sfeervolle manier opgevangen.

Werkplan BSO De Grote Prins

Kosteloos kennismaken?

We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken op BSO Grote Prins. U kunt uw kind kosteloos 2 dagdelen laten ‘sfeerproeven’. Neem dan contact op met één van
onze medewerkers op 06 54 22 04 83 of degroteprins@ckodeark.nl. De teamleidster maakt graag met u een afspraak voor een informatief gesprek.

Kinderopvang duur?

Tarieven De Grote Prins

Kinderopvang is goedkoper dan u denkt. Als u recht heeft op toeslag kinderopvang is deze voor het 1e kind al gauw 80%. Bij een 2e kind kan dat oplopen tot 90%. Op onze locatie kunt u rekenvoorbeelden inzien. We kunnen u ook helpen met een persoonlijke proefberekening. Deze kunt u ook zelf maken via de site van de Belastingdienst:
Hier vindt u de link

LRKP nummers:

  • Grote Prins:  182160762

Klik hier voor het inspectierapport

© Copyright - CKO de Ark KvK: 60.64.34.12